Siedle Touch 10
Siedle Touch is het multifunctionele touchscreen voor bijzondere eisen. De innovatieve interface is taalneutraal en intuïtief in de bediening. De aantrekkelijke prijs maakt Siedle Touch ook interessant voor kleinere projecten.
Het 10 inch scherm is verkrijgbaar in staand en liggend formaat. Het laat zich in deurstations van de Designlijn Siedle Steel integreren of vrij plaatsen – in gevel, deurpaneel of wand.

Het product is verkrijgbaar voor de systemen Siedle In-Home-Bus en Siedle Access.

> Details over Siedle Touch 10
Siedle Touch 10 in de Designlijn Steel: De inbouw in een deurstation garandeert stemmige esthetiek en de hoogste kwaliteit „Made in Germany“. Steel installaties worden individueel gepland en geproduceerd, in de fabriek gemonteerd, getest en installatieklaar uitgeleverd.
Siedle Touch 10 voor de gebouwintegratie: Alternatief voor het complete deurstation kunnen architecten en opdrachtgevers Siedle Touch in hun gevel, deurpaneel of wand integreren. Het bedienpaneel, de camera en de deurluidspreker kunnen onafhankelijk van elkaar worden geplaatst. Op deze manier kan de camera steeds een optimaal beeld van het ingangsbereik opnemen.
De interface van Siedle Touch is ontworpen voor maximaal 2.000 deelnemers en is intuïtief te bedienen. Het bedienoppervlak is in hoge mate Individualiseerbaar: Zo kunnen oproeptoetsen groot worden weergegeven en met een afbeelding of bedrijfslogo worden benadrukt. Ook in het informatiebereik kunnen tekst en afbeelding of video als achtergrond gebruikt worden.
Het codeslot voor het openen van de deur met roterend cijferblok garandeert hoge veiligheid in de toegangscontrole.
Groepsopbouw: De mogelijkheid bestaat, om deelnemergroepen en -subgroepen aan te maken, om meerdere oproepdoelen samen te voegen.
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP