Flinterdun en robuust: PVD coatings
Test
PVD coatings in vier uitvoeringen verrijken het Designpalet: Veranderend koper, edel messing, markant titanium en elegant zwart zorgen voor spannende nieuwe interpretaties van het edelstalen oppervlak. De nieuwe coatings zijn verkrijgbaar voor deurstations van de Designlijnen Siedle Steel en Classic evenals voor alle binnenstations met metalen oppervlak.
De nobele geste van het welkom
Anders dan bij een laklaag toont de extreem dunne PVD coating de structuur en verwerkingskwaliteit van het geborstelde edelstaal. Het resultaat is een metaalachtige, zacht glinsterend oppervlak, die in het wisselende spel van het licht iedere ingangsituatie een zintuiglijk accent verleent.
Werk van waarde – ook heel oppervlakkig
De PVD coating is een van de meest vooruitstrevende coatinsgmethoden. Het vervult de hoogste kwaliteitsverwachtingen duurzaamheid en bescherming, waardoor het bijvoorbeeld in de gereedschapsproductie wordt ingezet. PVD coating oppervlakken zijn weerbestendig en krasvast, daarbij reinigingsvriendelijk en milieubewust.
Referentie: Harmonie in koper
Musikhuskvarteret in Aalborg

Video deurstations van de Designlijn Siedle Classic met PVD coating in koper: Een tint, die het kleurklimaat van de materialen in het woonkwartier opneemt, reflecteert, varieert.
Dealers
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP