Toepassingen
De Smart Gateway is geschikt voor professionele eisen en grotere toepassingen. De basis is het Siedle systeem In-Home bus, dat met een IP netwerk wordt verbonden. Daar komen extreem variabele toepassings- en uitbreidingsmogelijkheden uit voort.

Een overzicht van de systeemwereld van Siedle en de nieuwe mobiliteit aan de drempel:
> Bijdrage als PDF
Toepassingsvoorbeelden
Villa
Het bedienpaneel van de gebouwenautomatisering dient tegelijkertijd het deurbeeld te ontvangen en de deur te openen. In de werkkamer doet een virtuele intercom op de PC haar dienst, in de woon- en slaapvertrekken de Siedle Apps. Op de gang het videopaneel in Individual uitvoering als veiligheids-backup – en als stijlvolle blikvanger. De interface tussen Bus en IP biedt een Smart Gateway in de verdeling.
> Voorbeeld als PDF
Commercie
Een nieuwbouw voor gemengd en zo flexibel mogelijke gebouwencommunicatie. Netwerkbekabeling in alle eenheden in standaard, zo ook de In-Home-Bus voor de basisverzorging. Een Smart Gateway biedt de latere gebruikers de vrijheid: De iPhones of iPads van de medewerkers worden net zo gemakkelijk tot een intercom zoals de PC of Mac bij de ontvangst of de IP telefoons op het bureau.
> Voorbeeld als PDF
© 2019 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP