Software
De Smart Gateway maakt de aankoppeling van verschillende IP componenten mogelijk: Computers, PC-gebaseerde bedienpanelen of de Smartphone worden een spraakpositie; IP camera's of IP telefoons leveren het videobeeld of de deuroproep.
Virtuele intercom voor PC
De PC als spraakpositie: De Smart Gateway maakt het gebruik van virtuele intercoms als software op iedere PC mogelijk. De Mac ondersteuning is gepland voor een latere release.

> Meer lezen
Virtuele intercom voor bedienpaneel
Ook op Windows-gebaseerde bedienings- of automatiseringspanelen kan het virtuele intercom gebruikt worden. Zij maakt daarmee de inkoppeling hiervan in het deurcommunicatiesysteem mogelijk.

> Meer lezen
Siedle App voor Smart Gateway
Met de Smart Gateway is het gebruik van tot maximaal 50 Siedle Apps mogelijk – niet parallel, maar als separate, individueel te adresseren toestellen.

> Meer lezen
Verdere IP componenten
De Smart Gateway is uitgerust voor de toekomst. Een latere software release zal ook IP telefoons als spraakposities aankoppelen. En via de virtuele intercom zijn nu al IP camera's te integreren.
Updates
Siedle staat voor hoge product- en servicekwaliteit. Onze software ontwikkelen wij voortdurend verder. De actuele updates en software componenten stellen wij in het serviceportaal "Mijn Siedle" als download ter beschikking.
> Mijn Siedle
© 2019 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP