De mobiele uitbreiding van de drempel
Test
In het huis, rondom het huis, in de tuin of in de garage: De Siedle App bewaakt de drempel van uw huis. Zij ontvangt de deuroproep, toont een bewegend videobeeld, bouwt een spraakverbinding op en opent de deur. Natuurlijk met ingebouwde veiligheid, onder anderen met een additionele controlevraag, die beschermt tegen het ongewenste openen van de deur. En met alle comfort, zoals bijvoorbeeld een comfortabel beeldgeheugen.
De Siedle-App maakt de drempel mobiel. Met haar hebben de bewoners altijd toegang tot de deurcommunicatie, ook wanneer zij net in de tuin of in de garage zijn, iPhone of iPad tonen live, wie er voor de deur staat.

De functies van de Siedle App komen overeen met die van een Siedle binnenstation. Het videobeeld staat direct ter beschikking, niet pas na bevestiging van de oproep. En de spraakkwaliteit vervult de hoge eisen van Siedle.

> Alle functies in een overzicht
Voor ieder systeem de passende App
De Siedle App is voor de krachtigste installatiesystemen van Siedle beschikbaar: In-Home en Siedle Access.

De versies verschillen in details en in de uitgebreide functionaliteit, die afhankelijk is van de systeemeigenschappen. Identiek zijn bij alle Apps de basisfuncties, de eenvoudige, intuïtief begrijpbare bediening en de hoge bedieningsveiligheid.

> Naar het downloaden
Het gebruik van de Siedle App vereist het passende installatiesysteem:
– De In-Home-Bus met de interface Smart Gateway
– Het IP systeem Siedle Access

Een overzicht van de systeemwereld van Siedle en de nieuwe mobiliteit aan de drempel vindt u hier:
> Bijdrage als PDF
De App als aanvulling
Het WiFi netwerk of de mobiele dataverbinding staan niet altijd in veilige kwaliteit ter beschikking. Bovendien zijn de mobiele eindapparaten en hun besturingssystemen onderhevig aan veelvuldige veranderingen, die uitwerkingen kunnen hebben op het gebruik van de Apps. Om deze reden raadt Siedle aan, om naast de App altijd ook een systeem binnenstation in te plannen – een videopaneel, intercom of een handsfree telefoon.

> Naar de video binnenstations
© 2019 S. Siedle & Söhne OHG
Twitter Facebook TOP